דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פילה דניס ברוטב שמיר ועגבניות שרי מיובשות
פילה דניס ברוטב שמיר ועגבניות שרי מיובשות
פילה דניס ברוטב מיוחד

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 240 גרם למנה\יחידה (מנה שווה ל- 2 פילטים (סה"כ 4 פילטים מ- 2 דגים))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת הדג:
  • 1 מתבלים את פילה הדניס במלח ופלפל לבן לפי הטעם.
  • 2 מחממים מחבת פסים, כאשר המחבת חמה ומעלה מעט עשן מוסיפים את שמן הזית וצורבים את הדג. מניחים את צד העור ראשון כלפי מטה, אח"כ הופכים לצד שני.
  • הכנת הרוטב והרכבת המנה:
  • 1 בסיר קטן שמים את כל המצרכים ומחממים כדקה (לא מרתיחים).
  • 2 לפני ההגשה מוסיפים את השמיר לרוטב ומערבבים (פעולה זו גורמת לשמיר לשמור על צבעו הירוק).
  • 3 להניח את פילה הדג על צלחת ההגשה ומעל למזוג את הרוטב.
  • 4 בתיאבון חיוך

שימו לב: יש להשתמש בדג דניס (במתכון כתוב "דג פרידה" על מנת שיהיה ערך תזונתי למתכון). שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בת-חן דיאמנט

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)409171
חלבונים (גרם)52.87 22.08
פחמימות (גרם)11
מתוכן סוכרים (גרם)0.25 0.11
שומנים (גרם)19.87 8.3
מתוכם שומן רווי (גרם)3.39 1.41
כולסטרול (מ"ג)94 39.25
נתרן (מ"ג)999.79417.45
סיבים תזונתיים (גרם)0.22 0.09
מים (גרם)153.8564.24
ויטמין A (מק"ג)87.3736.48
ויטמין B (מ"ג)3.641.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.770.32
ויטמין B5 (מ"ג)1.770.74
ויטמין B6 (מ"ג)0.930.39
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.798.68
ויטמין B12 (מק"ג)72.92
ויטמין C (מ"ג)10.974.58
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
סידן (מ"ג)91.4938.2
ברזל (מ"ג)0.850.35
מגנזיום (מ"ג)77.4432.33
זרחן (מ"ג)406.43169.7
אבץ (מ"ג)0.930.39
אשלגן (מ"ג)1,088454.26
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.180.49
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.680.29
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.280.12

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 26.7% 71.1% 1.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.