דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק ירקות טבעוני מושלם ללא גלוטן

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 517 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מניחים בסיר את תפוח האדמה, הגזר והקישוא, ומוסיפים כ- 3 כוסות מים רותחים.
  • 2 מביאים לרתיחה ומוסיפים את האפונה והתירס.
  • 3 מביאים שוב לרתיחה ומוסיפים את העדשים, השום והתבלינים.
  • 4 מערבבים היטב ומבשלים במכסה סגור כחצי שעה או עד שהירקות מוכנים.
  • 5 טועמים ומתקנים תיבול.
  • 6 מניחים מהמרק בכלי הגשה, מוסיפים אליו את הפסטה המבושלת ומגישים חם. בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)626121
חלבונים (גרם)22.87 4.42
פחמימות (גרם)13025
מתוכן סוכרים (גרם)8.65 1.67
שומנים (גרם)3.38 0.65
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 0.11
נתרן (מ"ג)526.69101.87
סיבים תזונתיים (גרם)23.52 4.55
מים (גרם)283.5754.85
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,035200.15
ויטמין B (מ"ג)7.411.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.60.12
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.04
ויטמין B3 (מ"ג)3.70.72
ויטמין B5 (מ"ג)1.810.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.820.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)251.6848.68
ויטמין C (מ"ג)22.364.32
ויטמין E (מ"ג)1.670.32
ויטמין K (מק"ג)38.147.38
סידן (מ"ג)142.2427.51
ברזל (מ"ג)5.931.15
מגנזיום (מ"ג)116.0622.45
זרחן (מ"ג)323.7762.62
אבץ (מ"ג)3.090.6
אשלגן (מ"ג)1,488287.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.530.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.150.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.380.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.150.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.1% 1.9% 12.7% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.