דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב מוצלח ביותר בין סלק ותפוחי עץ

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לגרד את הסלק והתפוחים במגרדת אל תוך קערה.
  • 2 להוסיף את מיץ הלימון, מיץ התפוזים, שמן הזית, השום והתבלינים.
  • 3 לערבב היטב ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל הירוק.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11366
חלבונים (גרם)1.4 0.82
פחמימות (גרם)2012
מתוכן סוכרים (גרם)13.61 8.01
שומנים (גרם)3.93 2.31
מתוכם שומן רווי (גרם)0.6 0.35
נתרן (מ"ג)215.78126.93
סיבים תזונתיים (גרם)3.62 2.13
מים (גרם)143.1284.19
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)11.186.57
ויטמין B (מ"ג)2.241.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.09
ויטמין B3 (מ"ג)1.520.89
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)65.7538.68
ויטמין C (מ"ג)13.798.11
ויטמין E (מ"ג)0.250.14
ויטמין K (מק"ג)32.9619.39
סידן (מ"ג)26.6615.68
ברזל (מ"ג)0.780.46
מגנזיום (מ"ג)19.1911.29
זרחן (מ"ג)36.4121.41
אבץ (מ"ג)0.280.16
אשלגן (מ"ג)296.66174.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.6% 13.7% 4.9% 68.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?