דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה מוקפצת עם ירקות ואצות היז`יקי
פסטה מוקפצת עם ירקות ואצות היז`יקי
פסטה מיוחדת שמתאימה לארוחת הערב שלכם

מצרכים למתכון

923 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 משרים את האצות המיובשות בקערת מים למשך 10-20 דקות.
  • 2 חותכים את הגזרים והסלקים לגפרורים גדולים.
  • 3 חותכים את הבצל הסגול לרבעים.
  • 4 זורקים את כל הירקות למחבת (פרט לשום) עם שמן הזית ומאדים עד לריכוך במצב מכוסה כשמערבבים מדי פעם.
  • 5 בינתיים מבשלים את הפסטה.
  • 6 לקראת סוף האידוי מועכים/קוצצים את השום ומוסיפים למחבת.
  • 7 מוסיפים את רוטב הסויה למחבת (מומלץ להשתמש ברוטב סויה של יאמאסה מכיוון שהוא הכי טעים שיש. הוא גם טיפה מתקתק אז אם משתמשים באחר תוסיפו קצת ממתיק) ומערבבים היטב.
  • 8 קוצצים את כל העלים ומוסיפים גם כן.
  • 9 מוסיפים פלפל שחור, מערבבים קלות וזורקים פנימה את האצות.
  • 10 מערבבים קלות ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  • 11 מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים בליווי כוסברה ובוטנים קצוצים.
  • 12 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אצות ההיז`יקי המיובשות.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של אוהד

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)80687
חלבונים (גרם)23.74 2.57
פחמימות (גרם)11112
מתוכן סוכרים (גרם)32.33 3.5
שומנים (גרם)20.29 2.2
מתוכם שומן רווי (גרם)3.06 0.33
נתרן (מ"ג)13,0611,415
סיבים תזונתיים (גרם)19.87 2.15
מים (גרם)683.6474.07
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)4,171451.86
ויטמין B (מ"ג)8.160.88
ויטמין B1 (מ"ג)0.460.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.350.04
ויטמין B3 (מ"ג)4.190.45
ויטמין B5 (מ"ג)1.670.18
ויטמין B6 (מ"ג)1.270.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)215.1523.31
ויטמין C (מ"ג)58.346.32
ויטמין E (מ"ג)5.410.59
ויטמין K (מק"ג)25,2322,734
סידן (מ"ג)267.7229
ברזל (מ"ג)4.660.51
מגנזיום (מ"ג)109.1111.82
זרחן (מ"ג)282.0130.55
אבץ (מ"ג)2.140.23
אשלגן (מ"ג)1,936209.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.70.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.650.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.190.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.180.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.4% 11.6% 13.6% 63.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.