דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרפצ`יו סלק, תפוחים וסלרי
קרפצ`יו סלק, תפוחים וסלרי
מנת פתיחה מצוינת וקלה להכנה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב בקערה את הסלקים הפרוסים דק ביחד עם מצרכי התיבול, ולהניח במשך כ- 2 דקות בצד לספיגת טעמים.
  • 2 לסדר את הסלקים על צלחת הגשה נאה (כמו בתמונה).
  • 3 להניח במרכז הצלחת את גפרורי התפוח והסלרי הקצוץ.
  • 4 לזלף מעל מעט סילאן ומיץ לימון.
  • 5 לפזר מעל מעט פטרוזיליה קצוצה, עלי נענע וגרגירי רימון לפי הטעם.
  • 6 הנה לכם קרפצ`יו סלק מפנק וטעים.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמויות המצרכים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת קאדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)8263
חלבונים (גרם)1.36 1.06
פחמימות (גרם)2015
מתוכן סוכרים (גרם)8.94 6.94
שומנים (גרם)0.31 0.24
מתוכם שומן רווי (גרם)0.04 0.03
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
נתרן (מ"ג)202.75157.37
סיבים תזונתיים (גרם)3.15 2.45
מים (גרם)101.2178.55
ויטמין A (מק"ג)8.36.44
ויטמין B (מ"ג)0.710.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.30.24
ויטמין B5 (מ"ג)0.180.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)75.9558.95
ויטמין C (מ"ג)9.377.27
ויטמין E (מ"ג)0.180.14
ויטמין K (מק"ג)18.314.21
סידן (מ"ג)18.0914.04
ברזל (מ"ג)0.680.53
מגנזיום (מ"ג)18.514.36
זרחן (מ"ג)34.1126.47
אבץ (מ"ג)0.290.22
אשלגן (מ"ג)295.05229.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.9% 1.3% 5.6% 80.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.