דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חטיף קטן לאמצע היום

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ללוש היטב את כל מצרכי הבצק ולשטח על תבנית בשכבה אחידה (ניתן לשמן את התבנית מעט בספריי שמן אך לא חובה).
  • 2 למרוח את הריבה על הבצק בשכבה אחידה, לפזר את האגוזים, השקדים, החמוציות והשומשום, ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להשחמה.
  • 3 לחתוך לריבועים/חיתוכיות רק לאחר שהמאפה מתקרר לגמרי.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אלומיניום בינונית או תבנית פיירקס באותו הגודל.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)192451
חלבונים (גרם)2.82 6.65
פחמימות (גרם)2048
מתוכן סוכרים (גרם)2.69 6.34
שומנים (גרם)11.07 26.05
מתוכם שומן רווי (גרם)4.52 10.64
כולסטרול (מ"ג)20.5 48.24
נתרן (מ"ג)1.483.48
סיבים תזונתיים (גרם)0.35 0.82
מים (גרם)2.255.29
ויטמין A (מק"ג)0.080.18
ויטמין B (מ"ג)0.160.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.3
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.140.32
ויטמין C (מ"ג)0.551.28
ויטמין E (מ"ג)00
סידן (מ"ג)0.280.65
ברזל (מ"ג)00.01
מגנזיום (מ"ג)0.10.24
זרחן (מ"ג)0.130.3
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)1.363.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 32.1% 8.2% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.