דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך לקוביות את האגסים, התפוחים, הליצ`י, הקיווי והתותים, ולהניח בקערה.
  • 2 לקלף את התפוזים, לחתוך לקוביות קטנות ולהוסיף לקערה יחד עם מיץ התפוזים.
  • 3 להוסיף את האננס עם המיץ שבו, להוסיף גם את האגוזים, להמתיק בסוכר, לערבב ולהגיש קר.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כל פרי שבעונה. ניתן לוותר על תוספת הסוכר.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי שהמתכון ייחשב בריא אני ממליצה להוריד את הסוכר - הפירות ומיץ התפוזים מתוקים מספיק ואין עוד צורך בהמתקה נוספת. כמו כן, ממליצה להחליף אננס טרי במקום משומר אם אפשר.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15484
חלבונים (גרם)2.07 1.13
פחמימות (גרם)2614
מתוכן סוכרים (גרם)15.04 8.2
שומנים (גרם)5.56 3.03
מתוכם שומן רווי (גרם)0.52 0.28
נתרן (מ"ג)3.842.09
סיבים תזונתיים (גרם)2.95 1.61
מים (גרם)133.0672.58
ויטמין A (מק"ג)6.413.49
ויטמין B (מ"ג)2.521.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.09
ויטמין B3 (מ"ג)1.810.99
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.299.97
ויטמין C (מ"ג)45.424.76
ויטמין E (מ"ג)0.170.09
ויטמין K (מק"ג)1.951.06
סידן (מ"ג)24.2813.24
ברזל (מ"ג)0.260.14
מגנזיום (מ"ג)13.297.25
זרחן (מ"ג)21.7711.87
אבץ (מ"ג)0.10.06
אשלגן (מ"ג)203.58111.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 15.3% 5.7% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.