דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 830 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות.
  • 2 בקערה בצד מוסיפים את היופלה ומערבבים היטב ותוך כדי מוסיפים את הסילאן וממשיכים לערבב עד לקבלת צבע אחיד.
  • 3 לאחר מכן מוסיפים את הפירות לצלחות הגשה ואז מוסיפים את התערובת של היופלה עם הסילן ומלמעלה מפזרים פרג.
  • 4 לאחסן בקירור חצי שעה לפני הגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בכל עונה ניתן להוסיף ממגוון הפירות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
עשיר בסידן. יתרונות: ללא תוספת סוכר וללא פירות משומרים.

מומלץ להשתמש ביוגורט עם 0% שומן.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מייסור כיואן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)52663
חלבונים (גרם)20.38 2.46
פחמימות (גרם)9411
מתוכן סוכרים (גרם)51.05 6.15
שומנים (גרם)11.12 1.34
מתוכם שומן רווי (גרם)0.97 0.12
נתרן (מ"ג)176.5521.27
סיבים תזונתיים (גרם)13.9 1.67
מים (גרם)428.2551.6
ויטמין A (מק"ג)67.378.12
ויטמין B (מ"ג)4.220.51
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.02
ויטמין B3 (מ"ג)2.470.3
ויטמין B5 (מ"ג)0.790.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.510.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)66.568.02
ויטמין C (מ"ג)131.1315.8
ויטמין E (מ"ג)2.530.3
ויטמין K (מק"ג)361.943.6
סידן (מ"ג)545.3265.7
ברזל (מ"ג)1.170.14
מגנזיום (מ"ג)56.126.76
זרחן (מ"ג)80.129.65
אבץ (מ"ג)0.510.06
אשלגן (מ"ג)862.47103.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.40.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.140.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.190.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 8% 14.6% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.