דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
דג דניס שלם מטוגן במחבת
דג דניס שלם מטוגן במחבת
דג דניס שלם מטוגן במחבת
קל וטעים

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 426 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לנקות את הדג היטב (או לקנות נקי מראש ולשטוף שנית בבית לפני ההכנה).
  • 2 להשרות את הדג 10 דקות במים וחצי לימון, ולאחר מכן לשטוף שוב ולייבש בנייר מגבת.
  • 3 לפזר מעל הדג מלח ופלפל שחור גרוס מכל הצדדים באופן אחיד, ולעשות חתך בכל צד של 2 פסים בעזרת סכין.
  • 4 לחמם את החמאה במחבת גדולה, להוסיף את הפלפל הירוק החריף ולטגן מספר דקות עד שהפלפל מקבל קצת צבע.
  • 5 להוסיף למחבת את הדגים ולטגן מכל צד 5-7 דקות, חצי מהזמן על אש בינונית וחצי מהזמן על אש גבוהה, בכדי לקבל את הקריספיות בסוף הטיגון.
  • 6 לאחר הטיגון בזמן ההגשה לפזר מעל אורגנו טרי.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי מתייחס לדגי פרידה (ממשפחת הדניס). הערך התזונתי לא כולל את האורגנו הטרי והלימון להשרית הדגים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אולה אדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)647152
חלבונים (גרם)105.5 24.76
פחמימות (גרם)10
מתוכן סוכרים (גרם)0.36 0.08
שומנים (גרם)21.28 5
מתוכם שומן רווי (גרם)10.05 2.36
כולסטרול (מ"ג)231.05 54.24
נתרן (מ"ג)440.3103.36
סיבים תזונתיים (גרם)0.29 0.07
מים (גרם)287.6267.52
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)144.2733.87
ויטמין B (מ"ג)7.091.67
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)1.460.34
ויטמין B5 (מ"ג)3.480.82
ויטמין B6 (מ"ג)1.860.44
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.756.04
ויטמין B12 (מק"ג)143.29
ויטמין C (מ"ג)23.585.53
ויטמין E (מ"ג)0.050.01
ויטמין K (מק"ג)1.820.43
סידן (מ"ג)165.938.94
ברזל (מ"ג)1.210.28
מגנזיום (מ"ג)151.8635.65
זרחן (מ"ג)808.37189.76
אבץ (מ"ג)1.790.42
אשלגן (מ"ג)2,122498.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.370.56
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.30.3
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.12

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 16.6% 82.2% 1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.