דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות פרעצל של פעם
לחמניות פרעצל של פעם
לחמניות פרעצל מלוחות הכי טעימות בעולם

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 211 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל לחמניות הפרעצל)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים קלות עם כף עץ את הקמח, השמרים והסוכר.
  • 2 מוסיפים את החלב, המים והשמן. לקראת סוף הלישה מוסיפים גם את המלח.
  • 3 לשים במיקסר במשך כ- 6 דקות עד שמתקבל בצק רך ודביק יחסית. משמנים מעט את הבצק ומכסים להתפחה לכחצי שעה (הבצק לא יתפח הרבה וזה בסדר).
  • 4 בינתיים מרתיחים על הגז סיר עם מים וסודה לשתייה ומנמיכים ללהבה נמוכה. בינתיים גם מחממים מראש את התנור לחום של 220 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 5 מורידים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומחלקים אותו ל- 10 חלקים שווים בערך. מכדררים כל חלק בצק לכדי כדור ואז ללחמנייה מעט שמנמנה וארוכה. מניחים את הלחמניות על נייר אפייה משומן. בעזרת כף גדולה עם חריצים טובלים כל לחמנייה במי הסודה לשתייה למשך 15-20 שניות בלבד. מוציאים את הלחמניות אל תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה משומן (זה חשוב)!
  • 6 באמצעות סכין חדה יוצרים בכל פרעצל שני חתכים אלכסוניים ומפזרים מעל מעט מלח גס.
  • 7 אופים את לחמניות הפרעצל בתנור שחומם מראש למשך כ- 10-15 דקות עד לקבלת פרעצלים שחומים וקריספיים בטירוף. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים חם לחמניות פרעצל מושלמות עם חמאה או כל ממרח אחר שאוהבים.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לעקוב אחרי בר באינסטגרם!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)332157
חלבונים (גרם)6.14 2.91
פחמימות (גרם)4923
מתוכן סוכרים (גרם)12.13 5.75
שומנים (גרם)12.66 6
מתוכם שומן רווי (גרם)1.27 0.6
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.120.06
כולסטרול (מ"ג)2.16 1.02
נתרן (מ"ג)1,833868.29
מים (גרם)107.951.11
ויטמין B (מק"ג)1.90.9
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)27.5413.05
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)1.090.52
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.270.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.8% 9.1% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה