דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיצה טעימה וקלה להכנה
פיצה טעימה וקלה להכנה
פיצה ביתית שכולם אוהבים

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (20 מנות פיצה בתבנית))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להכניס לקערת המיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק לפי הסדר, וללוש למשך 10 דקות בדיוק במהירות 1-2 במיקסר.
  • 2 לעצב לכדור בצק, לכסות ולהניח להתפחה למשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 3 חלקים שיהפכו בקרוב ל- 3 פיצות מושלמות.
  • 4 כל חלק לשים בתבנית של התנור (עדיף על נייר אפייה) ולשטח עם הידיים לעובי הרצוי (אני מכינה פעם פיצה דקה ופעם עבה, הכי כיף לגוון!)
  • 5 למרוח מעל הבצק רוטב עגבניות, לפזר מעל גבינה צהובה/מוצרלה/גאודה מגורדת ולפזר גם תוספות שאוהבים (זיתים, תירס, בצל, פלפלים וכדומה).
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 225 מעלות, כל פעם תבנית אחת, למשך כ- 10 דקות והפיצה מוכנה. בצק לפיצה מושלם - תנסו ותיווכחו גם אתם חיוך
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: משקל מטבח, 3 תבניות של התנור.

שימו לב: הערך התזונתי כולל את בצק הפיצה בלבד ולא את רוטב העגבניות, הגבינה והתוספות.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)81246
חלבונים (גרם)2.57 7.81
פחמימות (גרם)1544
מתוכן סוכרים (גרם)0.27 0.83
שומנים (גרם)1.36 4.13
מתוכם שומן רווי (גרם)0.18 0.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.02
נתרן (מ"ג)176.34535.19
סיבים תזונתיים (גרם)0.05 0.14
מים (גרם)10.8232.85
ויטמין B (מק"ג)0.050.14
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)0.441.32
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.110.34
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.040.12

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 7.3% 13.9% 78.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.