גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: Breads. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
חלה ממולאת בגבינת מוצרלה מגורדת ועטופה בחמאת שום ובזיליקום מושלמת ומפנקת במיוחד - מנה מעט מושחתת אך טעימה בטירוף שלא תוכלו לעמוד בפניה
לחמניות מבצק שמרים מטוגנות במחבת וממולאות בתערובת פינקטית של כוסברה, שמן זית וצ'ילי גרוס
פיתות במחבת מבצק שמרים עם בצל ירוק, פטרוזיליה, גזר, פלפלים צבעוניים ושמן זית
פוקצ'ת בועות פריכה מבצק שמרים נפלא שאתם חייבים לאמץ - קצת מלח גס ושמן זית מעל ואתם מסודרים
מהיום כבר לא תקנו טורטיות מוכנות - תכינו אותן לבד בבית ומ- 4 מרכיבים בלבד! טורטיות ביתיות מושלמות מקמח כוסמין מלא שאתם חייבים לאמץ
לחמניות פרעצל של שנות ה- 90 מבצק שמרים נפלא שיפיץ ריח אפייה משכר בכל הבית - זו לחמניית פרעצל שאתם חייבים (אבל חייבים) לנסות!
חלת שבת "עננים" רכה וטעימה מכדורי בצק הצמודים אחד לשני בתבנית ובציפוי שומשום או קצח - החלה הכי טובה שתכינו לכבוד שבת קודש
חלה של פעם במרקם מושלם כמו שהיינו קונים במאפיות בעבר - חלה מלבנית וארוכה בציפוי שומשום או פרג
לחמניות חלב מתוקות ורכות במרקם של ענן מהמטבח היפני שנקראות גם "לחמניות הוקיאדו" ומזכירות מעט את הבריוש הצרפתי - אחרי שתטעמו לחמניות חלב מפנקות כאלו יהיה לכם קשה לחזור לאכול לחמניות...
לחם הודי טבעוני במחבת במילוי פירה תפוחי אדמה ובצל מטוגן
חלת תלישות לראש השנה עם דבש, סילאן ומבחר ציפויים - חלה שהכי כיף לבצוע ממנה חתיכות חתיכות בשילוב עם קמח שיפון מלא וצימוקים
אם בא לכם להתפנק במאפה מיוחד - זה בדיוק המאפה עבורכם! חלה מבצק שמרים עם בצלים ושום קונפי בשמן זית שאסור לכם לפספס (:
לחם מקמח שקדים קל להכנה שמתאים מאוד לצליאקים מ- 4 מצרכים בלבד (לא כולל התיבול)
לחמניות פסטו טבעוניות מקמח כוסמין ללא ביצים או סוכר ובציפוי ממרח פסטו, מלח ושומשום
פיתות ביתיות מבצק שמרים קל להכנה בציפוי תערובת זעתר, סומק ושמן זית - פיתות עם זעתר שמתאימות ליום העצמאות, ל"ג בעומר ומתי שרק רוצים להתפנק!
חלת כוסמין מבצק שמרים נהדר המורכב מקמח כוסמין מלא ובציפוי שומשום שחור - חלה בריאה יותר שכדאי לכם לאמץ לסופ"ש
לחמניות חלה משגעות מבצק שמרים נפלא ומילוי מלא טעמים של בשר בקר טחון, חציל קלוי וצנוברים - ניתן להגיע גם בתור חלת בשר וחצילים כמובן!
פוקצ'ה ביתית נהדרת מבצק פוקצ'ה שאתם חייבים לאמץ - מבחינת התוספות פשוט הוסיפו מה שאתם אוהבים!
לחם גיאורגי אפוי בתנור שכדאי לכם לאמץ לסופי השבוע
לחם שום ביתי מטריף חושים עם תערובת שום, פטרוזיליה ושמן זית וגבינת גאודה מגורדת - אחד המתכונים שהכי כדאי לאמץ
פיתה תימנית (לחוח) שטוחה ואוורירית, בעלת חורים צפופים, רכה ו"פלאפית" כשמחזיקים אותה בידיים - לחם תימני פופולארי שכולם אוהבים ושבהחלט שווה ניסיון
לחם אגוזי מלך בתוספת אבקת שום, מרווה ותימין - מאפה שפותח את התיאבון וכדאי להגיש עם מטבלים שונים
לחמניות קלות להכנה מבצק שמרים שכל אחד יכול להכין - בציפוי שומשום כמו שילדים בדיוק אוהבים
פרעצלס תוצרת בית שאתם חייבים לאמץ - שווים כל רגע של הכנה וכמובן שאפשר להקפיא ולחמם בטוסטר אובן מתי שרק מתחשק והם יוצאים כאילו רק עכשיו נאפו (להפשיר קודם בטמפרטורת החדר)