דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיצה טורטיה
פיצה טורטיה
פיצה טורטיה
פיצה טורטיה לארוחת הערב

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחצות את הטורטיות העגולות לשני חצאים.
  • 2 למרוח כפית רוטב פיצה על כל חצי טורטיה (ניתן להשתמש ברוטב פיצה מוכן או להכין לבד בבית).
  • 3 לקפל את הטורטיה כך שייווצר מעין קונוס עם כיס.
  • 4 למלא את הטורטיה בגבינות המגורדות ולהוסיף גם את טבעות הזיתים. כך להכין את כל היחידות.
  • 5 לטרוף את הביצה בצלחת ביחד עם המים והשמן, למרוח על הטורטיות בעזרת מברשת גם מלמעלה וגם מלמטה, ולפזר מעל שומשום לפי הטעם.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה. מתקבלת פיצה טורטיה קלה ומהירה להכנה!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני השתמשתי בגבינת סולוגוני גיאורגית מגורדת, ניתן להשתמש גם בגבינת חמד מגורדת. ניתן למלא גם בפטריות. במקום שומשום ניתן לטבול בפירורי לחם מוזהבים.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני קונאשוילי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)163254
חלבונים (גרם)6.51 10.1
פחמימות (גרם)1321
מתוכן סוכרים (גרם)0.08 0.12
שומנים (גרם)9.41 14.6
מתוכם שומן רווי (גרם)2.27 3.53
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)25.47 39.53
נתרן (מ"ג)375.06582.05
סיבים תזונתיים (גרם)0.51 0.79
מים (גרם)6.9910.84
ויטמין A (מק"ג)17.9927.91
ויטמין B (מ"ג)0.140.21
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.443.78
ויטמין B12 (מק"ג)0.180.28
ויטמין D (מק"ג)0.090.14
ויטמין E (מ"ג)0.060.09
ויטמין K (מק"ג)0.160.24
סידן (מ"ג)83.46129.52
ברזל (מ"ג)0.10.16
מגנזיום (מ"ג)1.772.74
זרחן (מ"ג)30.5447.39
אבץ (מ"ג)0.240.37
אשלגן (מ"ג)10.6216.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.221.9
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.622.51
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.77

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 31.8% 22% 44.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.