דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מגולגלות תמרים ופקאנים
מגולגלות תמרים ופקאנים
בול מה שאתם צריכים לסופ"ש

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (12 יחידות בכל רולדה (תלוי בגודל החיתוכיות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק עד לאיחוד (אפשר ידנית ואפשר במיקסר).
  • 2 לחלק את הבצק ל- 3 כדורים שווים.
  • 3 לרדד כל כדור למלבן על משטח מקומח קלות.
  • 4 למרוח את ממרח התמרים, לפזר קינמון ואגוזי פקאן לפי הטעם, ולגלגל לרולדה. להעביר בזהירות אל תבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 5 לחרוץ על הרולדות פסים (חלוקה לחיתוכיות בעובי הרצוי - אני ממליצה על ס"מ וחצי) אך לא לחרוץ עד הסוף. בינתיים, לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות.
  • 5 לאפות בתנור במשך כ- 25 דקות או עד שמוכן (תלוי בתנור ובעובי המגולגלות).
  • 6 לקרר את הרולדות ולאחר שהן פושרות לחתוך את החיתוכיות עד הסוף ולשמור בכלי אטום. מתקבלות עוגיות מגולגלות מושלמות במילוי תמרים!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני קונאשוילי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)186399
חלבונים (גרם)2.5 5.38
פחמימות (גרם)2248
מתוכן סוכרים (גרם)1.27 2.72
שומנים (גרם)9.82 21.12
מתוכם שומן רווי (גרם)2.35 5.06
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.08
נתרן (מ"ג)45.1597.1
סיבים תזונתיים (גרם)1.14 2.46
מים (גרם)36.46
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.190.41
ויטמין B (מ"ג)0.310.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.20.44
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.791.7
ויטמין C (מ"ג)0.541.16
ויטמין E (מ"ג)0.050.1
ויטמין K (מק"ג)0.180.39
סידן (מ"ג)4.629.94
ברזל (מ"ג)0.10.21
מגנזיום (מ"ג)3.788.13
זרחן (מ"ג)8.3718.01
אבץ (מ"ג)0.140.3
אשלגן (מ"ג)14.4531.08
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.631.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.61.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.192.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.182.55

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 27.4% 7% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.