דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת פנקייק נוטלה, קצפת ותותים
עוגת פנקייק נוטלה, קצפת ותותים
אם בא לכם להתפנק עם משהו טעים (:

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנה מראש:
  • 1 מכינים מטבעות (או כל צורה רצויה אחרת) מהנוטלה ומקפיאים.
  • הכנת העוגה:
  • 1 מערבבים את כל המצרכים הרטובים עד לקבלת בלילה אחידה (כולל הסוכר עם תמצית/מחית הוניל). מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב כדי שלא יישארו גושים (ולא יותר מזה).
  • 2 מחלקים לתבניות אישיות/אינגלייש קייק ובכל אחת מהתבניות מטביעים מטבע נוטלה קפוא.
  • 3 מעבירים לתנור שחומם מראש חום של 175 מעלות ואופים במשך כ- 20 דקות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  • 4 מצננים היטב.
  • הכנת הציפוי + הרכבת המנה:
  • 1 במיקסר מקציפים את כלל המצרכים (מלבד אינסטנט הפודינג) לקצפת רכה.
  • 2 כאשר המקציף מתחיל להשאיר סימנים מוסיפים את הפודינג ומקציפים לקבלת קצפת יציבה.
  • 3 מעבירים לשקית זילוף או מצפים בעזרת כף ומקשטים. שומרים במקרר עד יומיים עם הציפוי.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: הכמות מספיקה לתבנית אינגליש קייק אחת סטנדרטית או 3 תבניות אישיות 14x9.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת הנוטלה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות נוי אלון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)178239
חלבונים (גרם)3.06 4.11
פחמימות (גרם)2026
מתוכן סוכרים (גרם)7.17 9.63
שומנים (גרם)9.71 13.04
מתוכם שומן רווי (גרם)5.07 6.8
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.20.26
כולסטרול (מ"ג)40.61 54.5
נתרן (מ"ג)86.66116.33
סיבים תזונתיים (גרם)0.27 0.36
מים (גרם)16.6722.37
ויטמין A (מק"ג)9.212.35
ויטמין B (מ"ג)0.220.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.867.87
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.07
ויטמין C (מ"ג)7.8410.52
ויטמין D (מק"ג)0.120.16
ויטמין E (מ"ג)0.10.13
ויטמין K (מק"ג)0.310.42
סידן (מ"ג)32.3843.46
ברזל (מ"ג)0.160.21
מגנזיום (מ"ג)2.463.31
זרחן (מ"ג)14.4519.39
אבץ (מ"ג)0.090.12
אשלגן (מ"ג)28.9538.86
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.210.29
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.20.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 29.7% 9.4% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.