דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט כרובית פשוט טעים!, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 387 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מפרידים את הכרובית לפרחים קטנטנים ולהניח בקערה גדולה.
  • 2 מוסיפים לקערה את השקדים הקלופים, הצימוקים והחמוציות.
  • 3 שוברים את הפאקנים המסוכרים לחתיכות גסות ומוסיפים גם כן לקערה, כמו גם את הבצל הירוק הקצוץ.
  • 4 מערבבים את כל מצרכי הרוטב, מוזגים לקערה ומערבבים היטב.
  • 5 יש לכם סלט כרובית אגדה!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תתנו לסלט לשבת כמה שעות במקרר לפני שאתם מתענגים עליו.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)418108
חלבונים (גרם)9.7 2.51
פחמימות (גרם)4211
מתוכן סוכרים (גרם)15.59 4.02
שומנים (גרם)26.36 6.81
מתוכם שומן רווי (גרם)3.34 0.86
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)2.47 0.64
נתרן (מ"ג)547.28141.32
סיבים תזונתיים (גרם)10.67 2.75
מים (גרם)300.8277.68
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)21.575.57
ויטמין B (מ"ג)5.631.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.350.09
ויטמין B3 (מ"ג)2.230.58
ויטמין B5 (מ"ג)1.940.5
ויטמין B6 (מ"ג)0.710.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)191.7549.52
ויטמין C (מ"ג)140.5336.29
ויטמין E (מ"ג)3.590.93
ויטמין K (מק"ג)123.1431.8
סידן (מ"ג)128.1233.08
ברזל (מ"ג)2.50.65
מגנזיום (מ"ג)86.6722.38
זרחן (מ"ג)210.2454.29
אבץ (מ"ג)1.350.35
אשלגן (מ"ג)1,139294.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.630.42
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.510.39
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.730.96
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.70.95

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12% 29.7% 10.9% 47.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.64 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.