דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סהרונים פרווה טעימים בטירוף לכבוד השבת

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (20-25 סהרונים (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 הכנת הבצק: מערבלים את כל מצרכי הבצק במיקסר עם וו לישה למשך כ- 10 דקות לפחות, מכסים את הקערה עם נייד נצמד ומתפיחים למשך כשעה.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים ומרדדים כל כדור בצק לעיגול ענק.
  • 3 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 4 מרתיחים את כל מצרכי סירופ הסוכר עד להמסת הסוכר ומצננים.
  • 5 מחלקים את כדורי הבצק ל- 20-25 משולשים שווים סה"כ בעזרת גלגלת פיצה, כל משולש מגלגלים מהחלק הרחב אל החלק הצר ומניחים בתבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 10-15 דקות. מברישים את הסהרונים בסירופ הסוכר מיד כשהם יוצאים מהתנור. מתקבלים סהרונים פרווה שפשוט חובה לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר + גלגלת פיצה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מרים טויזר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)371306
חלבונים (גרם)5.88 4.85
פחמימות (גרם)5747
מתוכן סוכרים (גרם)23.44 19.33
שומנים (גרם)13.32 10.99
מתוכם שומן רווי (גרם)3.77 3.11
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.05
כולסטרול (מ"ג)43.99 36.29
נתרן (מ"ג)311.83257.25
סיבים תזונתיים (גרם)0.13 0.11
מים (גרם)35.729.46
ויטמין A (מק"ג)18.9215.61
ויטמין B (מ"ג)0.590.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.16
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.180.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.0419
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.09
ויטמין C (מ"ג)2.782.29
ויטמין D (מק"ג)0.240.2
ויטמין E (מ"ג)0.120.1
ויטמין K (מק"ג)0.040.03
סידן (מ"ג)43.5435.92
ברזל (מ"ג)1.471.22
מגנזיום (מ"ג)1.771.46
זרחן (מ"ג)64.7853.44
אבץ (מ"ג)0.160.13
אשלגן (מ"ג)17.9414.8
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.430.36
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 17.5% 7.7% 74.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.