דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פרגיות ברוטב פסטו צלויות במחבת פסים
פרגיות ברוטב פסטו צלויות במחבת פסים
הפסטו משתלב מצוין עם הפרגיות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
  • 1 לשטוף היטב את הפרגיות ולחתוך לקוביות בגודל הרצוי. לנקות אותן ולהניח בקערה (ניתן כבר לבקש חתוך לקוביות מהקצב וכך לחסוך בזמן).
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי המשרה ולמזוג מעל הפרגיות בקערה (ניתן כבר להוסיף את כל המרכיבים אחד אחרי השני אל קערת הפרגיות). לערבב היטב ולהניח במקרר למשך כחצי שעה לספיגת טעמים (לא חובה אך רצוי).
  • 3 לחמם היטב מחבת פסים, להעביר אליה את הפרגיות עם הפסטו ולצלות היטב מכל הכיוונים עד שהפרגיות מוכנות וחרוכות מעט לטעמכם. מתקבלת מנת פרגיות בפסטו מושלמת שאתם חייבים לאמץ (אצלי גם הילדים ליקקו את האצבעות!).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד בצל מטוגן. ניתן להחליף את הפסטו בצ`ימיצ`ורי.

ציוד נדרש: מחבת פסים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית הפרגיות.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)467246
חלבונים (גרם)47.43 24.96
פחמימות (גרם)32
מתוכן סוכרים (גרם)0.07 0.04
שומנים (גרם)27.96 14.71
מתוכם שומן רווי (גרם)5.84 3.07
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.110.06
כולסטרול (מ"ג)170.01 89.48
נתרן (מ"ג)456.16240.08
סיבים תזונתיים (גרם)0.17 0.09
מים (גרם)98.8852.04
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.030.01
ויטמין B (מ"ג)15.248.02
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.430.22
ויטמין B3 (מ"ג)11.876.25
ויטמין B5 (מ"ג)2.141.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.640.34
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.027.91
ויטמין B12 (מק"ג)0.550.29
ויטמין C (מ"ג)0.080.04
ויטמין D (מק"ג)0.330.18
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.270.14
סידן (מ"ג)22.7611.98
ברזל (מ"ג)2.491.31
מגנזיום (מ"ג)43.8123.06
זרחן (מ"ג)333175.26
אבץ (מ"ג)4.662.45
אשלגן (מ"ג)436.57229.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.052.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.170.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.41.79
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.373.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.442.86

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 35.4% 60.1% 4.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.