דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט צבעוני ועשיר בטעמים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 177 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הסלט
  • חסה ערבית - שורש בינוני (590 גרם)
    חתוכה לרצועות דקות
  • נענע - 2 גבעולים - סה"כ (6 גרם)
    קצוצה דק (עלים בלבד)
  • שמיר - חופן (20 גרם)
    קצוץ
  • בצל ירוק - יחידה בינונית (25 גרם)
    חתוך לעיגולים
  • פטרוזיליה - 1/2 צרור - סה"כ (57 גרם)
    קצוצה
  • פקאנים - חופן (35 גרם)
    טבעיים
  • חמוציות - חופן (30 גרם)
  • תות שדה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (40 גרם)
    חתוכים לפרוסות
  • אגס - יחידה בינונית (186 גרם)
    חתוך לרצועות (נאשי)
  • קוקוס - 20 גרם
    טבעי (רצועות)
  • התיבול
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    סחוט טרי
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי הסלט בקערת הגשה.
  • 2 להוסיף את מרכיבי התיבול, לערבב ולהגיש.
  • 3 בתיאבון חיוך

מרכיבי התיבול לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15588
חלבונים (גרם)2.54 1.44
פחמימות (גרם)159
מתוכן סוכרים (גרם)5.21 2.95
שומנים (גרם)10.47 5.93
מתוכם שומן רווי (גרם)2.11 1.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
נתרן (מ"ג)308.48174.77
סיבים תזונתיים (גרם)4.91 2.78
מים (גרם)144.9382.12
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)486.27275.51
ויטמין B (מ"ג)1.480.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.680.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.280.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)163.3292.53
ויטמין C (מ"ג)46.3726.27
ויטמין E (מ"ג)0.370.21
ויטמין K (מק"ג)267.11151.33
סידן (מ"ג)66.5837.72
ברזל (מ"ג)2.281.29
מגנזיום (מ"ג)33.2918.86
זרחן (מ"ג)64.6336.62
אבץ (מ"ג)0.730.41
אשלגן (מ"ג)422.75239.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.470.83
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.180.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.290.73
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.511.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.491.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.7% 31.4% 7.6% 46.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.8 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.