דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרובית עם פנקו

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הכרובית לפרחים.
  • 2 לצקת אותם לסיר מלא במים, להרתיח ולבשל אותם עד לריכוך.
  • 3 לקרר, להכין שתי צלחות - האחת בביצה טרופה והשנייה עם פירורי הפנקו מעורבב עם כל התבלינים והמלח.
  • 4 לחמם שמן בסיר עמוק, לטבול את הכרובית בביצה ואח"כ בפנקו ולטגן עד מצב של זהיבה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)319153
חלבונים (גרם)5.2 2.5
פחמימות (גרם)136
מתוכן סוכרים (גרם)3.43 1.65
שומנים (גרם)28.32 13.6
מתוכם שומן רווי (גרם)2.16 1.04
כולסטרול (מ"ג)41.09 19.74
נתרן (מ"ג)308.09148.02
סיבים תזונתיים (גרם)3.76 1.81
מים (גרם)156.4775.18
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.418.84
ויטמין B (מ"ג)2.231.07
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.690.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.960.46
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)75.636.32
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.06
ויטמין C (מ"ג)71.1234.17
ויטמין D (מק"ג)0.090.04
ויטמין E (מ"ג)0.240.12
ויטמין K (מק"ג)24.5411.79
סידן (מ"ג)33.9816.33
ברזל (מ"ג)0.820.39
מגנזיום (מ"ג)16.447.9
זרחן (מ"ג)70.733.97
אבץ (מ"ג)0.390.19
אשלגן (מ"ג)245.14117.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.490.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.270.13
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.430.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 56.5% 10.4% 25.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.57 (1.98 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.