דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה עם פירות יבשים
עוגת גבינה עם פירות יבשים
עוגת גבינה עם פירות יבשים
עוגת גבינה שמתאימה לשבועות ולט"ו בשבט

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל מצרכי העוגה (חוץ מהפירות היבשים) בקערה במטרפה ידנית, עד לקבלת בלילה במרקם אחיד ללא גושים. מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים.
  • 2 מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה ומעבירים את הבלילה לתבנית.
  • 3 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לפחות לכשעה (מומלץ להניח תבנית עם מים מתחת) עד להשחמה קלה (לא לפתוח את התנור במהלך האפייה וגם לא במהלך הצינון).
  • 4 מכבים את התנור ומשאירים את העוגה לעוד כשעה של צינון.
  • 5 בתיאבון וחג שבועות שמח חיוך
טיפ למתכון
אם רוצים שוליים שחומים בעוגה - מרפדים את השוליים של התבנית בנייר עיתון רטוב לפני במהלך האפייה (כמו בתמונה).

ציוד נדרש: תבנית קפיצית בקוטר 24.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)223166
חלבונים (גרם)11.24 8.39
פחמימות (גרם)3224
מתוכן סוכרים (גרם)22.19 16.57
שומנים (גרם)6.2 4.63
מתוכם שומן רווי (גרם)3.09 2.31
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)96.2 71.83
נתרן (מ"ג)247.94185.15
סיבים תזונתיים (גרם)1.06 0.79
מים (גרם)20.2515.12
ויטמין A (מק"ג)44.3533.12
ויטמין B (מ"ג)0.840.63
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.410.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.448.55
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.15
ויטמין C (מ"ג)0.480.36
ויטמין D (מק"ג)0.460.35
ויטמין E (מ"ג)0.420.31
ויטמין K (מק"ג)2.031.52
סידן (מ"ג)90.9367.9
ברזל (מ"ג)0.70.52
מגנזיום (מ"ג)7.745.78
זרחן (מ"ג)53.940.25
אבץ (מ"ג)0.340.25
אשלגן (מ"ג)142.77106.61
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.440.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.360.27
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.830.62
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.780.58

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 12.4% 22.4% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.