דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת קישואים מתובלים

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 455 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קולפים ושוטפים את הקישואים. פורסים לפרוסות בעובי של כ- 5-7 מ"מ ושמים בקערה גדולה.
  • 2 מוזגים את שמן הזית, מוסיפים את המלח, הפלפל והשום הכתוש.
  • 3 מערבבים היטב ומשהים לחצי שעה לפחות.
  • 4 מחממים סיר גדול או ווק. מעבירים את פרוסות הקישואים לווק/סיר, ומבשלים ללא מכסה תוך בחישה מדי פעם, עד שהקישואים מתרככים ונצרבים בדרגת הצריבה שאוהבים.
  • 5 מגישים חם או קר ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)21948
חלבונים (גרם)4.13 0.91
פחמימות (גרם)204
מתוכן סוכרים (גרם)11.29 2.48
שומנים (גרם)15.61 3.43
מתוכם שומן רווי (גרם)2.45 0.54
נתרן (מ"ג)246.7654.26
סיבים תזונתיים (גרם)6.14 1.35
מים (גרם)408.5589.84
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)47.9810.55
ויטמין B (מ"ג)3.580.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.04
ויטמין B3 (מ"ג)2.240.49
ויטמין B5 (מ"ג)0.60.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.280.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)87.2119.18
ויטמין C (מ"ג)24.015.28
ויטמין E (מ"ג)0.610.13
ויטמין K (מק"ג)15.463.4
סידן (מ"ג)118.426.04
ברזל (מ"ג)1.610.35
מגנזיום (מ"ג)104.8923.07
זרחן (מ"ג)170.2637.44
אבץ (מ"ג)1.70.37
אשלגן (מ"ג)838.74184.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.570.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.360.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.10.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.090.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.5% 34.3% 9.1% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.89 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.