דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שיבולת שועל ואגוזים
עוגיות שיבולת שועל ואגוזים
עוגיות שיבולת שועל ואגוזים
שילוב מושלם של שיבולת שועל ואגוזים

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (כ- 45 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מכניסים אל קערת המיקסר את קוביות החמאה, מוסיפים את הביצים, הסוכר (הלבן והחום), סוכר הוניל, אבקת האפייה וגרידת הלימון, ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2 מוסיפים את הקמח, האגוזים הטחונים ושיבולת השועל, וממשיכים לערבל עד לאיחוד המצרכים. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לפחות לשעה.
  • 3 מוציאים מהמקרר, יוצרים כדורים בגודל הרצוי, משטחים מעט, מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך עד כ- 12 דקות של אפייה עד להשחמה קלה.
  • 4 מוציאים מהתנור, מצננים ומתענגים על עוגיות טעימות במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)123427
חלבונים (גרם)2.67 9.26
פחמימות (גרם)1553
מתוכן סוכרים (גרם)5.21 18.11
שומנים (גרם)5.91 20.55
מתוכם שומן רווי (גרם)2.6 9.04
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)22.18 77.06
נתרן (מ"ג)23.5981.96
סיבים תזונתיים (גרם)1.02 3.53
מים (גרם)3.110.77
ויטמין A (מק"ג)4.8416.81
ויטמין B (מ"ג)0.371.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.23
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.3
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.57
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.1421.33
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.09
ויטמין C (מ"ג)0.090.3
ויטמין D (מק"ג)0.060.22
ויטמין E (מ"ג)0.030.11
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)9.8934.36
ברזל (מ"ג)0.481.66
מגנזיום (מ"ג)15.5153.91
זרחן (מ"ג)49.75172.87
אבץ (מ"ג)0.371.29
אשלגן (מ"ג)45.81159.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.93
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.87
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.291.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.280.99

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 23.9% 10.8% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.