דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת צהריים טעימה שכולם אוהבים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 417 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטגן את קוביות חזה העוף בשמן עד שהן מבושלות ומושחמות מעט.
  • 2 לטגן את הבצל בששמן ולהשחים מעט על אש בינונית-גבוהה. להוסיף בהדרגה את הגזר, הפלפל האדום, הפטריות ובסוף את הכרוב. לערבב ולבשל עד שכל הירקות מתרככים טיפה. להוסיף את קוביית התיבול ולערבב.
  • 3 להוסיף את תיבול הסויה, הסילאן, הצ`ילי המתוק, המלח והפלפל השחור, ולערבב.
  • 4 זהו - מוכן! כדאי להניח בצלחת עמוקה אורז או אטריות ומעל את החזה העוף עם הירקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תוספות מומלצות למוקפץ: אורז לבן, נודלס, אטריות פסטה מאורכות. כדאי לדעת: על מנת שהאטריות תהיינה צהובות ניתן להוסיף 1/2 כפית כורכום בזמן הרתיחה, והאטריות משנות את צבען לצהוב. במידה ורוצים להוסיף את המוקפץ על כל כמות האטריות או האורז (500 גרם) - יש לבדוק תיבול ולתקן בהתאם.

ציוד נדרש: ווק להקפצה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)36387
חלבונים (גרם)38.7 9.29
פחמימות (גרם)277
מתוכן סוכרים (גרם)9.69 2.33
שומנים (גרם)11.52 2.77
מתוכם שומן רווי (גרם)2.08 0.5
כולסטרול (מ"ג)91 21.84
נתרן (מ"ג)728.61174.89
סיבים תזונתיים (גרם)5.52 1.33
מים (גרם)326.0378.26
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)502.44120.61
ויטמין B (מ"ג)21.95.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.260.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.40.1
ויטמין B3 (מ"ג)18.074.34
ויטמין B5 (מ"ג)2.050.49
ויטמין B6 (מ"ג)1.060.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)61.4114.74
ויטמין B12 (מק"ג)0.370.09
ויטמין C (מ"ג)146.7635.23
ויטמין D (מק"ג)0.130.03
ויטמין E (מ"ג)2.110.51
ויטמין K (מק"ג)96.2523.1
סידן (מ"ג)89.1121.39
ברזל (מ"ג)2.140.51
מגנזיום (מ"ג)67.0716.1
זרחן (מ"ג)379.9191.19
אבץ (מ"ג)1.830.44
אשלגן (מ"ג)967.08232.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.330.32
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.10.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.760.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.560.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 13.9% 46.5% 33%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?