דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת צהריים טעימה במיוחד

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 378 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • אופן הכנת הממולאים:
  • 1 לחתוך את הראש של הפלפלים, לנקות מגרעינים ולשטוף. להניח בצד.
  • 2 במחבת לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
  • 3 להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 4 להוסיף את האורז, הירק הקצוץ, התבלינים, הריבה ורכז הרימונים, לערבב ולכבות את הגז.
  • 5 למלא כל פלפל במלית - לא עד הסוף, בערך 3/4 מהגובה.
  • אופן הכנת הרוטב:
  • 1 בסיר רחב ושטוח לסדר את כל הפלפלים בצורה כזאת שיעמדו.
  • 2 בקערה לערבב את כל חומרי הרוטב.
  • 3 מעל כל פלפל לשים כף מהרוטב, ואת שאר הרוטב לשפוך מסביב לפלפלים.
  • 4 למלא את הסיר ב- 3 כוסות המים ולהביא לרתיחה.
  • 5 להנמיך את הגז ולבשל שעה על אש בינונית עד לצמצום רוב הנוזלים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)26470
חלבונים (גרם)16.59 4.39
פחמימות (גרם)3710
מתוכן סוכרים (גרם)6.92 1.83
שומנים (גרם)6.38 1.69
מתוכם שומן רווי (גרם)1.6 0.42
כולסטרול (מ"ג)38 10.04
נתרן (מ"ג)571.04150.95
סיבים תזונתיים (גרם)3.42 0.9
מים (גרם)291.1376.96
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)71.1418.81
ויטמין B (מ"ג)5.661.5
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.04
ויטמין B3 (מ"ג)4.131.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.520.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.660.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)39.2210.37
ויטמין B12 (מק"ג)1.550.41
ויטמין C (מ"ג)128.9634.09
ויטמין E (מ"ג)1.310.35
ויטמין K (מק"ג)31.78.38
סידן (מ"ג)35.759.45
ברזל (מ"ג)2.60.69
מגנזיום (מ"ג)35.759.45
זרחן (מ"ג)156.9741.49
אבץ (מ"ג)3.560.94
אשלגן (מ"ג)559.25147.83
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 10% 26% 58.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?