דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 626 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 עושים מרינדה לכבש כדי למרוח אותו (עדיף לעשות את זה יום לפני ולהשאיר את הכבש עם המרינדה יום שלם במקרר כדי שיתפוס את כל הטעם).
  • 2 מערבבים היטב, מורחים את חצי הכבש מבחוץ ומבפנים ומשאירים במקרר.
  • 3 אחרי זה קולים את הצנובר עד לקבלת צבע זהבהב ומשאירים בצד.
  • 4 לאחר מכן מחממים שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומתחילים לערבב שלא ידבק.
  • 5 מוסיפים מלח, פלפל, מוסקט, קינמון לפי הטעם ומערבבים טוב טוב עד שהאורז רותח.
  • 6 מעבירים לכלי יבש ונקי.
  • 7 מוסיפים את הצנובר ומערבבים היטב.
  • 8 מתחילים במילוי הכבש אחרי שהאורז התקרר מעט.
  • 9 ממלאים את חצי הכבש בכל המילוי שהכנו מראש ועוטפים אותו בנייר אפייה כפול.
  • 10 להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לחמש שעות.
  • 11 אחרי חמש שעות מוציאים את חצי הכבש ומגישים על השולחן.
  • 12 בתיאבון - השף מייסור.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מייסור כיואן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,803288
חלבונים (גרם)105.13 16.79
פחמימות (גרם)51
מתוכן סוכרים (גרם)0.52 0.08
שומנים (גרם)148.37 23.7
מתוכם שומן רווי (גרם)60.02 9.59
כולסטרול (מ"ג)408.8 65.3
נתרן (מ"ג)995.81159.06
סיבים תזונתיים (גרם)2.36 0.38
מים (גרם)333.0953.21
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.170.03
ויטמין B (מ"ג)39.76.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.620.1
ויטמין B2 (מ"ג)1.180.19
ויטמין B3 (מ"ג)33.415.34
ויטמין B5 (מ"ג)3.640.58
ויטמין B6 (מ"ג)0.730.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)102.2216.33
ויטמין B12 (מק"ג)12.942.07
ויטמין C (מ"ג)0.150.02
ויטמין E (מ"ג)1.130.18
ויטמין K (מק"ג)20.893.34
סידן (מ"ג)96.1515.36
ברזל (מ"ג)9.031.44
מגנזיום (מ"ג)132.9921.24
זרחן (מ"ג)897.85143.42
אבץ (מ"ג)19.143.06
אשלגן (מ"ג)1,255200.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)10.371.66
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)2.350.38
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)7.631.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)53.828.6
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)48.317.72

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 56.9% 40.4% 1.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.35 (1.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.