דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל ביתי אפוי בתנור
שניצל ביתי אפוי בתנור
אם כבר שניצל - רק אפוי

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (8-9 שניצלים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בקערה שמים את חזה העוף עם השום, הסילאן, הפפריקה (המתוקה והחריפה), המלח והפלפל השחור.
  • 2 מערבבים בידיים, עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לפחות לשעה (אם יש אפשרות כדאי אפילו לשעתיים ויותר כדי שהבלילה תיטמע בכל חלקי חזה העוף.
  • 3 לאחר ההתייצבות במקרר מחממים את התנור ל- 180 מעלות. מכינים צלחת עם ביצים טרופות וצלחת עם פירורי לחם.
  • 4 לטבול את כל אחד מחלקי חזה העוף בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם כל שאר חלקי העוף.
  • 5 משמנים במעט שמן זית נייר אפייה בתבנית ועליו שמים את חזה העוף. לפני האפייה בתנור מזלפים מעל השניצלים מעט שמן זית.
  • 6 אופים בתנור כ- 15 דקות מכל צד או עד השחמה של כל אחד מהצדדים.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מעין צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)292191
חלבונים (גרם)39.37 25.85
פחמימות (גרם)1812
מתוכן סוכרים (גרם)0.08 0.05
שומנים (גרם)6.56 4.31
מתוכם שומן רווי (גרם)1.94 1.27
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)150.66 98.9
נתרן (מ"ג)329.99216.62
סיבים תזונתיים (גרם)1.59 1.05
מים (גרם)85.3956.06
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)30.8520.25
ויטמין B (מ"ג)17.611.56
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.13
ויטמין B3 (מ"ג)15.2610.02
ויטמין B5 (מ"ג)1.320.87
ויטמין B6 (מ"ג)0.720.47
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.627.63
ויטמין B12 (מק"ג)0.510.34
ויטמין C (מ"ג)0.740.49
ויטמין D (מק"ג)0.450.29
ויטמין E (מ"ג)0.460.3
ויטמין K (מק"ג)0.510.33
סידן (מ"ג)29.6519.46
ברזל (מ"ג)1.480.97
מגנזיום (מ"ג)34.7322.8
זרחן (מ"ג)286.92188.35
אבץ (מ"ג)1.330.88
אשלגן (מ"ג)318.18208.87
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.150.76
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.90.59
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.931.27
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.671.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 10.1% 60.3% 27.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.