דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל קריספי
שניצל קריספי
שניצל קריספי
שניצל קריספי ביתי וטעים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בקערה לשבור את הביצים, לטרוף, להוסיף את המלח, הפלפל השחור ואבקת מרק העוף, ולערבב היטב.
  • 2 כמה דרכים להכנת שניצל קריספי - להניח את השניצל קודם בקמח, לאחר מכן בביצה עם כל התבלינים, לאחר מכן בפירורי הלחם עם השומשום ולטגן בשמן עמוק. מי שרגיש לקמח - לשים את השניצלים במשרה של הביצים לפחות שעה (לספיגת טעמים), לאחר מכן לטבול כל שניצל בפירורי הלחם עם השומשום ולטגן בשמן עמוק.
  • 3 כאשר מסיימים את טיגון השניצלים להעביר לנייר סופג לספיגת השמן לפני ההגשה. הרי לכם שניצל קריספי מטוגן פשוט מושלם.
  • 4 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בכ- 2 כוסות שמן לטיגון עמוק. להשגת קריספיות רבה יותר ניתן לטגן בפירורי לחם מוזהבים קראנצ`ים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)480296
חלבונים (גרם)35.32 21.74
פחמימות (גרם)2314
מתוכן סוכרים (גרם)0.08 0.05
שומנים (גרם)27.09 16.67
מתוכם שומן רווי (גרם)3.42 2.1
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)160.31 98.65
נתרן (מ"ג)946.4582.4
סיבים תזונתיים (גרם)1.66 1.02
מים (גרם)67.4641.51
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)42.1325.92
ויטמין B (מ"ג)14.428.88
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.13
ויטמין B3 (מ"ג)12.347.59
ויטמין B5 (מ"ג)1.210.75
ויטמין B6 (מ"ג)0.570.35
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)148.62
ויטמין B12 (מק"ג)0.510.31
ויטמין C (מ"ג)0.040.02
ויטמין D (מק"ג)0.570.35
ויטמין E (מ"ג)0.590.36
ויטמין K (מק"ג)2.341.44
סידן (מ"ג)85.0452.33
ברזל (מ"ג)1.40.86
מגנזיום (מ"ג)28.8917.78
זרחן (מ"ג)250.17153.95
אבץ (מ"ג)1.20.74
אשלגן (מ"ג)291.5179.38
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.330.82
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.070.66
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.261.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.041.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 31% 40.4% 26.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.