דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אין על תמרים עם אגוזים ברולדה אחת

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות לכל רולדה (תלוי בגודל, סה"כ 3 רולדות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק ידנית למשך כ- 3-4 דקות, לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר למשך כ- 3 שעות (הבצק צריך להיות רך ונעים למגע יד, לא דביק).
  • 2 לערבב את מצרכי המילוי ביחד היטב.
  • 3 לחלק את הבצק לשלושה חלקים וכך גם את המילוי.
  • 4 לרדד כל חלק בצק לעלה, למרוח עליו מהמילוי, לגלגל לרולדה וכך להכין את שני החלקים הנוספים של הבצק והמילוי בהתאמה.
  • 5 להניח את הרולדות על תבנית אפייה, לסמן חיתוכים על כל רולדה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהרולדות משחימות.
  • 6 לקרר ולפזר אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)175388
חלבונים (גרם)3.16 6.99
פחמימות (גרם)1840
מתוכן סוכרים (גרם)1.53 3.38
שומנים (גרם)10.13 22.44
מתוכם שומן רווי (גרם)2.76 6.12
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.1
כולסטרול (מ"ג)7.67 16.98
נתרן (מ"ג)51.6114.27
סיבים תזונתיים (גרם)0.49 1.07
מים (גרם)6.8715.21
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)3.447.63
ויטמין B (מ"ג)0.440.97
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.310.68
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.242.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.04
ויטמין C (מ"ג)1.032.29
ויטמין D (מק"ג)0.040.09
ויטמין E (מ"ג)0.020.05
ויטמין K (מק"ג)0.020.05
סידן (מ"ג)1.894.18
ברזל (מ"ג)0.050.11
מגנזיום (מ"ג)0.481.06
זרחן (מ"ג)4.379.68
אבץ (מ"ג)0.030.06
אשלגן (מ"ג)5.812.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.17
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.16

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 31.9% 9.9% 56.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.