דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לחובבי הפטריות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הבצל ולטגן כ- 5 דקות.
  • 2 להוסיף את הפטריות ולטגן עד להתרככות תוך ערבוב קל מדי פעם.
  • 3 להוסיף את השום ושאר המצרכים, לערבב היטב, להמשיך לבשל כ- 3 דקות נוספות ולהעביר לכלי הגשה עם אורז לבן.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את האורז הלבן. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14491
חלבונים (גרם)5.51 3.49
פחמימות (גרם)1711
מתוכן סוכרים (גרם)5.29 3.35
שומנים (גרם)7.36 4.67
מתוכם שומן רווי (גרם)0.69 0.44
נתרן (מ"ג)275.18174.53
סיבים תזונתיים (גרם)3.34 2.12
מים (גרם)124.8179.16
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)7.044.47
ויטמין B (מ"ג)5.463.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.15
ויטמין B3 (מ"ג)3.32.09
ויטמין B5 (מ"ג)1.611.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.6915.03
ויטמין C (מ"ג)9.626.1
ויטמין D (מק"ג)0.370.23
ויטמין E (מ"ג)0.070.04
ויטמין K (מק"ג)27.8617.67
סידן (מ"ג)42.8227.16
ברזל (מ"ג)1.631.03
מגנזיום (מ"ג)18.0611.45
זרחן (מ"ג)90.6157.47
אבץ (מ"ג)0.820.52
אשלגן (מ"ג)390.89247.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.1% 22.3% 16.7% 50.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.