דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
יש מישהו שלא אוהב פרגיות?

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 279 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את בשר הבקר הטחון עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים, ולאחד בתנועות לישה.
  • 2 להניח את הפרגיות על משטח עבודה (ראו מידע נוסף בנוגע לפרגיות), למלא במלית הבשר ולגלגל בעדינות.
  • 3 להדק את נתחי הפרגיות באמצעות קיסמים.
  • 4 לערבב את כל מצרכי הציפוי, למרוח את הפרגיות ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה מתאימה.
  • 5 לאפות בחום של כ- 200 מעלות במשך כ- 40 דקות או עד שהפרגיות משחימות. להעביר לכלי ההגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קיסמים להידוק.

במתכון כתוב שיש להשתמש בחלקים אכילים בלבד של הפרגיות, אך זה רק לשם דיוק הערך התזונתי. יש להשתמש ב- 6 יחידות של פרגיות גדולות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)461165
חלבונים (גרם)52.97 18.97
פחמימות (גרם)83
מתוכן סוכרים (גרם)2.93 1.05
שומנים (גרם)23.13 8.29
מתוכם שומן רווי (גרם)6.19 2.22
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)177.67 63.64
נתרן (מ"ג)726.11260.1
סיבים תזונתיים (גרם)1.49 0.54
מים (גרם)188.6167.56
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)114.340.94
ויטמין B (מ"ג)16.515.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.460.17
ויטמין B3 (מ"ג)12.784.58
ויטמין B5 (מ"ג)2.250.81
ויטמין B6 (מ"ג)0.790.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)51.9918.62
ויטמין B12 (מק"ג)1.520.55
ויטמין C (מ"ג)28.3810.16
ויטמין D (מק"ג)0.190.07
ויטמין E (מ"ג)1.350.48
ויטמין K (מק"ג)320.95114.97
סידן (מ"ג)62.422.35
ברזל (מ"ג)4.691.68
מגנזיום (מ"ג)62.6122.43
זרחן (מ"ג)398.06142.59
אבץ (מ"ג)7.182.57
אשלגן (מ"ג)702.32251.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.861.74
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.460.17
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.961.42
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)8.623.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)7.492.68

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 27.1% 62.1% 9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.