דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט טרי וטעים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את המלפפונים לפרוסות, את הבצל לחתוך לרצועות דקות ואת
  • השמיר לחתוך דק.
  • 2 לערבב את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והשום הכתוש.
  • 3 לצקת את הרוטב על הסלט, לערבב היטב ולהגיש מיד.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)5345
חלבונים (גרם)1.02 0.87
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)2.37 2.03
שומנים (גרם)3.24 2.77
מתוכם שומן רווי (גרם)0.51 0.44
נתרן (מ"ג)150.87128.95
סיבים תזונתיים (גרם)0.9 0.77
מים (גרם)105.6490.29
ויטמין A (מק"ג)21.8618.68
ויטמין B (מ"ג)0.650.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.3714.84
ויטמין C (מ"ג)9.428.06
ויטמין E (מ"ג)0.040.03
ויטמין K (מק"ג)13.7711.77
סידן (מ"ג)30.0625.69
ברזל (מ"ג)0.60.52
מגנזיום (מ"ג)15.9313.62
זרחן (מ"ג)31.1226.6
אבץ (מ"ג)0.260.22
אשלגן (מ"ג)194.88166.57
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 29.3% 9.2% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.