דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב מושלם של טעמים בסלט

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את הכרוב והחסה, להניח בקערה, לכסות בניילון נצמד ולשמור במקרר.
  • 2 לערבב את כל מצרכי הרוטב, למזוג לצנצנת ולשמור במקרר.
  • 3 לפני ההגשה לשקשק שוב את צנצנת הרוטב, לצקת על הכרוב והחסה, לערבב היטב, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15276
חלבונים (גרם)4.8 2.39
פחמימות (גרם)158
מתוכן סוכרים (גרם)7.05 3.52
שומנים (גרם)8.5 4.24
מתוכם שומן רווי (גרם)1.57 0.78
נתרן (מ"ג)226.63112.96
סיבים תזונתיים (גרם)4.75 2.37
מים (גרם)168.6984.08
ויטמין A (מק"ג)143.6671.61
ויטמין B (מ"ג)1.330.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.450.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.360.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)106.7553.21
ויטמין C (מ"ג)62.831.3
ויטמין E (מ"ג)0.30.15
ויטמין K (מק"ג)145.0572.3
סידן (מ"ג)70.2435.01
ברזל (מ"ג)1.010.5
מגנזיום (מ"ג)22.3711.15
זרחן (מ"ג)48.4524.15
אבץ (מ"ג)0.340.17
אשלגן (מ"ג)332.72165.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.120.56
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.070.53
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.020.51
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.010.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.3% 25.6% 14.5% 45.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.56 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.