דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנת פילה בורי קלה וטעימה

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 525 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להניח את פילה הבורי בתבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה משומן קלות.
  • 2 לערבב יחד את שמן הזית וכל התבלינים, ולמרוח על הדגים בתבנית (ניתן להיעזר במברשת אפייה או פשוט עם הידיים.
  • 3 להניח בצד לספיגת טעמים למשך כחצי שעה.
  • 4 לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לקוביות קטנות ולהניח בתבנית האפייה של התנור. למזוג מעל קוביות תפוחי האדמה את שמן הזית, לפזר את התבלינים ולערבב היטב עם הידיים.
  • 5 לאפות את תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות טורבו למשך כ- 15-20 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
  • 6 להנמיך את חום התנור ל- 180-200 מעלות, ולאפות את הדגים למשך כ- 10 דקות או עד שמוכן.
  • 7 להגיש מיד עם קוביות תפוחי אדמה ופלחי לימון בצד - מתקבלת מנת פילה בורי בתנור שפשוט כדאי לאמץ לארוחת הצהריים מדי פעם.
  • 8 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)878167
חלבונים (גרם)56.65 10.8
פחמימות (גרם)6312
מתוכן סוכרים (גרם)4.72 0.9
שומנים (גרם)43.29 8.25
מתוכם שומן רווי (גרם)8.05 1.54
כולסטרול (מ"ג)126 24.02
נתרן (מ"ג)8,3321,589
סיבים תזונתיים (גרם)7.79 1.49
מים (גרם)332.3863.37
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)84.1516.04
ויטמין B (מ"ג)21.894.17
ויטמין B1 (מ"ג)0.470.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.260.05
ויטמין B3 (מ"ג)16.163.08
ויטמין B5 (מ"ג)3.170.6
ויטמין B6 (מ"ג)1.790.34
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)42.958.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.50.1
ויטמין C (מ"ג)35.336.74
ויטמין E (מ"ג)0.120.02
ויטמין K (מק"ג)2.40.46
סידן (מ"ג)80.2515.3
ברזל (מ"ג)4.040.77
מגנזיום (מ"ג)132.1925.2
זרחן (מ"ג)622.74118.73
אבץ (מ"ג)2.550.49
אשלגן (מ"ג)1,936369.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.960.37
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.280.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.780.53
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 25.3% 33.1% 37%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.