דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט ירקות עם עלי בייבי ופטריות שי-מג`י מוקפצות
סלט ירקות עם עלי בייבי ופטריות שי-מג`י מוקפצות
פטריות השי-מג`י הן הטוויסט של הסלט הזה

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 571 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את עלי הבייבי ולהניח בקערה.
  • 2 לחתוך את הירקות לקוביות ולהניח מעל העלים בקערה.
  • 3 לשטוף את הנבטוטים ולהוסיף לקערה גם כן.
  • 4 להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את פטריות השי-מג`י ולהקפיץ על אש בינונית-גבוהה למשך מספר דקות. לתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס, להמשיך להקפיץ עוד כ- 3-4 דקות, להוסיף את השום והעירית, לערבב, להסיר מהאש ולהוסיף לקערת הסלט.
  • 5 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב, למזוג מעל הסלט, לערבב בעדינות ולהגיש!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב בסלט גבינת פטה ואגוזי מלך לפי הטעם וההעדפה האישית.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אני השתמשתי במיקס עלים ונבטוטים למאכל מסוגים שונים - מומלץ מאוד!

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)40070
חלבונים (גרם)5.33 0.93
פחמימות (גרם)305
מתוכן סוכרים (גרם)12.27 2.15
שומנים (גרם)30.7 5.38
מתוכם שומן רווי (גרם)13.81 2.42
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.01
כולסטרול (מ"ג)61.5 10.77
נתרן (מ"ג)1,235216.21
סיבים תזונתיים (גרם)6.77 1.19
מים (גרם)385.167.44
ליקופן (מ"ג)4.430.78
ויטמין A (מק"ג)1,057185.05
ויטמין B (מ"ג)4.290.75
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.03
ויטמין B3 (מ"ג)2.430.43
ויטמין B5 (מ"ג)0.860.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.570.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)63.3911.1
ויטמין C (מ"ג)45.657.99
ויטמין E (מ"ג)1.770.31
ויטמין K (מק"ג)56.49.88
סידן (מ"ג)110.4719.35
ברזל (מ"ג)1.620.28
מגנזיום (מ"ג)53.689.4
זרחן (מ"ג)136.6623.93
אבץ (מ"ג)1.010.18
אשלגן (מ"ג)1,027179.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.370.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.360.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 42.3% 7.4% 41%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (1.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.