דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מושלמות כשהן יוצאות מהתנור

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מניחים את כל מרכיבי בצק בקערת המיקסר ולשים במשך כ- 8 דקות על מהירות בינונית לקבלת בצק גמיש, חלק ומעט דביק.
  • 2 מפזרים מעט קמח מעל ומניחים לבצק לתפוח בקערה למשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 3 לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60-80 גרם על משטח מקומח, מעבירים אל תבנית האפייה כאשר היא מרופדת בנייר אפייה ומברישים את הכדורים במעט שמן.
  • 4 מניחים לכדורי הבצק לתפוח התפחה נוספת של כ- 30 דקות. שימו לב: בחורף אולי תיאלצו להתפיח אפילו יותר.
  • 5 לאחר ההתפחה שנייה אופים את הסופגניות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות (על מצב טורבו) למשך כ- 20 דקות.
  • 6 מניחים לסופגניות להצטנן ולאחר מכן בעזרת סכין יוצרים חור באמצע הסופגנייה.
  • 7 מכניסים את הריבה אל שקית זילוף, מכניסים את שקית הזילוף בחור שיצרנו בסופגניות וממלאים אותן כמה שאוהבים. שימו לב שאתם ממלאים אך לא משאירים עדיין את הטופינג מעל הסופגניות.
  • 8 לאחר מילוי הסופגניות מפדרים אותן באבקת סוכר ומתקנים את הטופינג של הסופגניות, כך שבעזרת שקית הזילוף ניצור תלולית קטנה מעל החור שיצרנו ומעל אבקת הסוכר. מתקבלות סופגניות אפויות קלות להכנה וטעימות להפליא - הסופגניות במיטבן עם צאתן מהתנור!
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ספיר אסייג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)229290
חלבונים (גרם)4.52 5.73
פחמימות (גרם)3848
מתוכן סוכרים (גרם)8.33 10.54
שומנים (גרם)6.34 8.02
מתוכם שומן רווי (גרם)0.67 0.84
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)31.62 40.03
נתרן (מ"ג)15.419.5
סיבים תזונתיים (גרם)0.28 0.35
מים (גרם)22.0927.96
ויטמין A (מק"ג)13.617.22
ויטמין B (מ"ג)0.420.53
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.18
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.15
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.520.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.1
ויטמין C (מ"ג)1.882.37
ויטמין D (מק"ג)0.170.22
ויטמין E (מ"ג)0.090.11
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)30.9439.16
ברזל (מ"ג)1.061.34
מגנזיום (מ"ג)1.181.49
זרחן (מ"ג)46.5258.88
אבץ (מ"ג)0.110.14
אשלגן (מ"ג)11.915.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.310.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.290.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 12.9% 9.2% 77.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.