דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה שתפתח לכם את התיאבון

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 261 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 חוצים את הבטטה ואופים בתנור החם למשך כ- 45 דקות.
  • 3 מערבבים היטב בקערה את גרגירי החומוס עם השמן והתבלינים, ואופים בתנור למשך כ- 20 דקות או עד לריכוך הגרגירים.
  • 4 מרסקים את פנים הבטטה, ממלאים בגרגירי החומוס, מזלפים את הטחינה ומוסיפים מעל את הפטרוזיליה, האצות והשקדים. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)406156
חלבונים (גרם)16.53 6.33
פחמימות (גרם)5220
מתוכן סוכרים (גרם)11.52 4.42
שומנים (גרם)14.04 5.38
מתוכם שומן רווי (גרם)1.92 0.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.03
נתרן (מ"ג)353.06135.27
סיבים תזונתיים (גרם)11.78 4.51
מים (גרם)132.9150.92
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,665638.05
ויטמין B (מ"ג)5.392.07
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.09
ויטמין B3 (מ"ג)2.861.1
ויטמין B5 (מ"ג)1.550.59
ויטמין B6 (מ"ג)0.520.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.527.09
ויטמין C (מ"ג)38.8314.88
ויטמין E (מ"ג)2.460.94
ויטמין K (מק"ג)66.0225.3
סידן (מ"ג)113.1643.36
ברזל (מ"ג)3.831.47
מגנזיום (מ"ג)65.9825.28
זרחן (מ"ג)123.8547.45
אבץ (מ"ג)0.810.31
אשלגן (מ"ג)900.55345.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.690.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.670.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.50.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.480.57

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.4% 14.8% 17.5% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.