דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את העגבניות ולשים בסיר (מי שמעוניין ללא קליפה - יש לחרוץ בסכין "איקס" בעגבניות, להכניס אותן למים רותחים לדקה ולקלף).
  • 2 להוסיף את רסק העגבניות, הפלפל החריף, השום וכל התבלינים.
  • 3 להביא לרתיחה ולבשל כשלושת רבעי שעה על אש נמוכה. מתקבלת מטבוחה ביתית פשוט מושלמת.
  • 4 לשמור בקירור ובתיאבון חיוך

יש להוסיף מים רק אם העגבניות לא בשלות מספיק - אם הן בשלות אז לא צריך.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)4038
חלבונים (גרם)1.47 1.38
פחמימות (גרם)77
מתוכן סוכרים (גרם)2.88 2.71
שומנים (גרם)1.11 1.05
מתוכם שומן רווי (גרם)0.09 0.09
נתרן (מ"ג)186.43175.47
סיבים תזונתיים (גרם)0.91 0.86
מים (גרם)90.4285.1
ליקופן (מ"ג)2.622.46
ויטמין A (מק"ג)33.3931.42
ויטמין B (מ"ג)0.990.93
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.610.57
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.4912.7
ויטמין C (מ"ג)42.0939.61
ויטמין E (מ"ג)0.630.59
ויטמין K (מק"ג)3.883.65
סידן (מ"ג)17.9116.86
ברזל (מ"ג)0.820.77
מגנזיום (מ"ג)11.2210.56
זרחן (מ"ג)34.2432.23
אבץ (מ"ג)0.20.19
אשלגן (מ"ג)236.47222.56
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 10.4% 13.7% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.