דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שוקי עוף וירקות בתנור ברוטב סויה ודבש
שוקי עוף וירקות בתנור ברוטב סויה ודבש
מנה טעימה ועשירה בטעמים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 את שוקי העוף והירקות (לאחר שניקינו ופרסנו) מעבירים לקערה גדולה, ממליחים בכפית מלח ומערבבים.
  • 2 מערבבים היטב את כל המצרכים לרוטב יחד (חוץ מכוס המים), יוצקים מעל העוף והירקות ושוב מערבבים. את התימין אפשר לקצוץ עם/בלי הגבעולים.
  • 3 מעבירים הכל לתבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי) ומוסיפים כוס מים.
  • 4 מכניסים לתנור לאפייה בחום של 190 מעלות למשך כשעה. כחצי שעה ראשונה אופים כשהתבנית מכוסה בנייר כסף, אח"כ מורידים את הנייר וממשיכים לאפות עד הזהבה (רצוי לא לייבש את הנוזלים לקראת סוף האפייה - שומר על העסיסיות).
  • 5 מעדן - בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום אבקת מרק העוף ניתן להשתמש במעט יותר מלח.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)429126
חלבונים (גרם)37.08 10.87
פחמימות (גרם)329
מתוכן סוכרים (גרם)7.84 2.3
שומנים (גרם)16.73 4.9
מתוכם שומן רווי (גרם)3.82 1.12
כולסטרול (מ"ג)117.7 34.5
נתרן (מ"ג)840.25246.32
סיבים תזונתיים (גרם)3.78 1.11
מים (גרם)250.6173.47
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)569.5166.95
ויטמין B (מ"ג)12.953.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.360.11
ויטמין B3 (מ"ג)9.342.74
ויטמין B5 (מ"ג)2.220.65
ויטמין B6 (מ"ג)0.780.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)32.589.55
ויטמין B12 (מק"ג)0.40.12
ויטמין C (מ"ג)19.495.71
ויטמין D (מק"ג)0.160.05
ויטמין E (מ"ג)1.020.3
ויטמין K (מק"ג)9.132.68
סידן (מ"ג)56.8116.65
ברזל (מ"ג)3.360.99
מגנזיום (מ"ג)67.0219.65
זרחן (מ"ג)313.9392.03
אבץ (מ"ג)4.111.2
אשלגן (מ"ג)905.93265.57
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.590.76
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.130.63
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.831.12
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.190.94

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 18.7% 41.5% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.