דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מקלות קינמון וקוקוס
מקלות קינמון וקוקוס
נישנוש מתוק וטעים

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מקלות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
  • 2 על תבנית תנור להניח את נייר האפייה.
  • 3 על משטח עבודה להניח את בצק העלים, לרדד מעט ולמרוח בביצה טרופה (להשאיר מעט למריחה לאחר כך).
  • 4 בקערה לשים את הקינמון, הסוכר החום והקוקוס. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 לפזר על הבצק מעט מהתערובת (לפי הטעם - להשאיר לאחר כך).
  • 6 לחתוך את הבצק לרצועות (מקלות) בעובי של 1 ס"מ לערך, ולחתוך את הרצועות לחצי.
  • 7 בשלב הזה יש להעביר כל רצועה אל התבנית אך לפני כן, יש לסובב לצורת סוכריה ולהניח על התבנית (כך את כולם). למרוח שוב בביצה מעל ולפזר מעט מהתערובת שנשארה.
  • 8 להכניס לתנור לכ- 15 דקות לערך עד להזהבה.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: נייר אפייה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טלי קרסנטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)118347
חלבונים (גרם)1.95 5.72
פחמימות (גרם)1440
מתוכן סוכרים (גרם)2.82 8.25
שומנים (גרם)6.55 19.18
מתוכם שומן רווי (גרם)3.49 10.22
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.090.26
כולסטרול (מ"ג)12.65 37.04
נתרן (מ"ג)66.21193.89
סיבים תזונתיים (גרם)1.14 3.32
מים (גרם)2.828.25
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5.7116.72
ויטמין B (מ"ג)0.120.36
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.735.08
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.09
ויטמין C (מ"ג)0.070.2
ויטמין D (מק"ג)0.070.2
ויטמין E (מ"ג)0.080.23
ויטמין K (מק"ג)0.571.67
סידן (מ"ג)22.3165.32
ברזל (מ"ג)0.230.67
מגנזיום (מ"ג)1.745.11
זרחן (מ"ג)823.42
אבץ (מ"ג)0.080.23
אשלגן (מ"ג)16.2447.56
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.130.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.120.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 28.3% 8.4% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.