דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט פרגיות מעורר תיאבון, צילום: אסף לוי

מצרכים למתכון

508 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להכניס לתוך קערת ערבוב את כל חומרי הגלם למעט הפרגית ורוטב החרדל והדבש.
  • 2 לערבב היטב ולהעביר לצלחת עמוקה מעט.
  • 3 במקביל לצלות את קוביות הפרגית בפלנצ`ה עד לריכוך מלא.
  • 4 להעביר את הפרגית לקערת ערבוב, לערבב עם רוטב החרדל והדבש, ולהניח על הסלט.
  • 5 בתיאבון חיוך

הכנת רוטב חרדל ודבש: כ- 100 גרם סילאן, כ- 40 גרם סוכר חום, כ- 100 גרם חרדל, כפית אחת שטוחה של טבסקו. לערבב היטב את חומרי הגלם בעזרת מטרפה עד לקבלת רוטב חלק. המתכון באדיבות רשת BBB.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)860169
חלבונים (גרם)60.23 11.86
פחמימות (גרם)224
מתוכן סוכרים (גרם)2.2 0.43
שומנים (גרם)58.03 11.42
מתוכם שומן רווי (גרם)9.94 1.96
כולסטרול (מ"ג)186.16 36.65
נתרן (מ"ג)642.68126.51
סיבים תזונתיים (גרם)1.1 0.22
מים (גרם)198.1339
ליקופן (מ"ג)1.540.3
ויטמין A (מק"ג)25.24.96
ויטמין B (מ"ג)19.093.76
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.620.12
ויטמין B3 (מ"ג)14.532.86
ויטמין B5 (מ"ג)2.930.58
ויטמין B6 (מ"ג)0.770.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.26.14
ויטמין B12 (מק"ג)0.610.12
ויטמין C (מ"ג)8.411.66
ויטמין D (מק"ג)0.530.1
ויטמין E (מ"ג)0.330.06
ויטמין K (מק"ג)4.740.93
סידן (מ"ג)30.536.01
ברזל (מ"ג)2.980.59
מגנזיום (מ"ג)56.7811.18
זרחן (מ"ג)404.8579.69
אבץ (מ"ג)5.321.05
אשלגן (מ"ג)727.65143.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.480.88
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.180.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.770.74
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.891.36
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.891.16

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 41% 42.6% 15.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.71 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.