דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדה במילוי קרם שמנת ותותים
רולדה במילוי קרם שמנת ותותים
רולדה טעימה עם קרם ותותים לאירוח

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות מרולדה אחת)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להפריד את הביצים ולחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק ולערבב.
  • 3 להוסיף לקצף בעדינות את החלמונים עם השמן, תמצית הוניל וגרידת הלימון.
  • 4 להוסיף את הקמח בתנועות עטיפה ולשפוך את העיסה על נייר אפייה בתוך תבנית גדולה. למרוח את העיסה על כל שטח התבנית לעובי של 1 ס"מ.
  • 5 לערבב את השקדים עם כפית הקמח כדי שהשקדים לא ישקעו, לפזר אותם על העוגה בתבנית ולאפות בתנור למשך 15-20 דקות או עד שהעוגה מזהיבה.
  • 6 להוציא את העוגה מהתנור בעודה חמה, להפוך אותה על מגבת נקייה, לשחרר את הנייר בעדינות ולגלגל את העוגה עם המגבת לגליל. לחכות עד שהעוגה תתקרר.
  • 7 בינתיים להקציף את כל מצרכי הקרם (חוץ מהתותים).
  • 8 לפתוח את הרולדה בעדינות, למרוח את הקרם, לסדר את התותים בקצה הרולדה בשורה, שוב לגלגל, לפזר אבקת סוכר ולשמור במקרר עד ההגשה (עוגת קרם נשמרת בקירור).
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)307256
חלבונים (גרם)5.76 4.81
פחמימות (גרם)3227
מתוכן סוכרים (גרם)16.47 13.74
שומנים (גרם)17.73 14.8
מתוכם שומן רווי (גרם)5.7 4.75
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)95.43 79.64
נתרן (מ"ג)141.42118.03
סיבים תזונתיים (גרם)2.45 2.05
מים (גרם)38.5732.19
ויטמין A (מק"ג)29.9424.99
ויטמין B (מ"ג)0.610.51
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.120.1
ויטמין B5 (מ"ג)0.320.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.0812.58
ויטמין B12 (מק"ג)0.170.14
ויטמין C (מ"ג)15.8513.23
ויטמין D (מק"ג)0.380.32
ויטמין E (מ"ג)0.270.23
ויטמין K (מק"ג)0.640.53
סידן (מ"ג)37.5331.33
ברזל (מ"ג)0.440.36
מגנזיום (מ"ג)5.754.8
זרחן (מ"ג)43.1135.98
אבץ (מ"ג)0.280.23
אשלגן (מ"ג)67.3456.2
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.40.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.310.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.690.58
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.640.54

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 30.6% 9.9% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.5 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.