דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תשדרגו קצת את סלט המיונז הרגיל

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 418 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הארטישוק הירושלמי למשך כ- 10 דקות או עד שמתרכך אך לא מדי. לקרר ולחתוך לקוביות קטנות.
  • 2 לחתוך את הביצים הקשות והמלפפונים החמוצים לקוביות, להוסיף את האפונה והגזר ושאר המצרכים, ולערבב בעדינות (אפשר להוסיף עוד מיונז לפי הטעם).
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)35284
חלבונים (גרם)14.67 3.51
פחמימות (גרם)4912
מתוכן סוכרים (גרם)17.27 4.14
שומנים (גרם)11.38 2.73
מתוכם שומן רווי (גרם)2.36 0.57
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.060.01
כולסטרול (מ"ג)165.59 39.66
נתרן (מ"ג)1,333319.37
סיבים תזונתיים (גרם)7.38 1.77
מים (גרם)179.5243
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)126.5530.31
ויטמין B (מ"ג)4.81.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.390.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.340.08
ויטמין B3 (מ"ג)2.460.59
ויטמין B5 (מ"ג)1.350.32
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)63.2415.15
ויטמין B12 (מק"ג)0.480.12
ויטמין C (מ"ג)25.886.2
ויטמין D (מק"ג)0.950.23
ויטמין E (מ"ג)0.880.21
ויטמין K (מק"ג)234.2156.1
סידן (מ"ג)66.2515.87
ברזל (מ"ג)7.31.75
מגנזיום (מ"ג)41.059.83
זרחן (מ"ג)217.8552.18
אבץ (מ"ג)0.820.2
אשלגן (מ"ג)875.4209.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.640.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.410.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.540.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.820.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.670.4

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 13.7% 17.7% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.