דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת ערב טעימה וקלה להכנה

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 470 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 אל קערה גדולה להכניס את כל הירקות החתוכים לרצועות דקות, לפזר עליהם קורט מלח ולערבב היטב.
  • 2 להכניס לצנצנת קטנה עם מכסה את כל מצרכי הרוטב ולנער היטב.
  • 3 לשמור את הרוטב במקרר עד להגשה. לפני ההגשה למזוג את הרוטב על הסלט, לערבב ולהגיש.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הרוקט. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)29162
חלבונים (גרם)5.77 1.23
פחמימות (גרם)317
מתוכן סוכרים (גרם)12.74 2.71
שומנים (גרם)17.98 3.83
מתוכם שומן רווי (גרם)2.91 0.62
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.170.04
כולסטרול (מ"ג)9.99 2.13
נתרן (מ"ג)1,050223.7
סיבים תזונתיים (גרם)10.57 2.25
מים (גרם)405.2786.32
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)653.28139.14
ויטמין B (מ"ג)5.351.14
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.04
ויטמין B3 (מ"ג)3.010.64
ויטמין B5 (מ"ג)0.910.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.920.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)101.3821.59
ויטמין C (מ"ג)389.0982.87
ויטמין E (מ"ג)2.820.6
ויטמין K (מק"ג)18.984.04
סידן (מ"ג)85.8518.28
ברזל (מ"ג)1.860.4
מגנזיום (מ"ג)61.7513.15
זרחן (מ"ג)147.6431.45
אבץ (מ"ג)0.70.15
אשלגן (מ"ג)1,162247.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)1.260.27
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.3% 27.7% 8.9% 47.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.7 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.