דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר בין תפוחי אדמה לפטריות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את השום ותפוחי האדמה ולערבב.
  • 2 להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
  • 3 להוסיף את התבלינים והפטריות, ולבשל במשך כ- 30 דקות על להבה נמוכה או עד שהמים מתאדים.
  • 4 לקשט את המנה המוכנה בפטרוזיליה קצוצה ולהגיש חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)21098
חלבונים (גרם)3.57 1.67
פחמימות (גרם)2914
מתוכן סוכרים (גרם)2.76 1.29
שומנים (גרם)9.64 4.51
מתוכם שומן רווי (גרם)0.68 0.32
נתרן (מ"ג)159.3374.63
סיבים תזונתיים (גרם)3.57 1.67
מים (גרם)168.5378.94
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)40.0118.74
ויטמין B (מ"ג)5.442.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.07
ויטמין B3 (מ"ג)3.241.52
ויטמין B5 (מ"ג)1.420.66
ויטמין B6 (מ"ג)0.430.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)34.2316.03
ויטמין C (מ"ג)24.9811.7
ויטמין D (מק"ג)0.180.09
ויטמין E (מ"ג)0.10.05
ויטמין K (מק"ג)158.5174.25
סידן (מ"ג)38.6918.12
ברזל (מ"ג)1.790.84
מגנזיום (מ"ג)35.7116.73
זרחן (מ"ג)96.1645.04
אבץ (מ"ג)0.820.38
אשלגן (מ"ג)606.41284.03
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 21.1% 7.8% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.