דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פלאפל בריא יותר בתנור

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 13 גרם למנה\יחידה (25-30 כדורי פלאפל (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטחון את כל מצרכי תערובת הפלאפל במעבד מזון.
  • 2 להעביר לכלי, לערבב ולהוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
  • 3 לכסות בניילון נצמד ולהניח בצד לחצי שעה למנוחה ולספיגת טעמים.
  • 4 להכין כדורי פלאפל בידיים משומנות בגודל הרצוי, לסדר על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28222
חלבונים (גרם)1.34 10.65
פחמימות (גרם)433
מתוכן סוכרים (גרם)0.64 5.12
שומנים (גרם)0.76 6.04
מתוכם שומן רווי (גרם)0.08 0.68
נתרן (מ"ג)143.591,145
סיבים תזונתיים (גרם)1.19 9.53
מים (גרם)4.9739.68
ויטמין A (מק"ג)14.58116.34
ויטמין B (מ"ג)0.383.02
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.25
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.141.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.87
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.37
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)34.11272.07
ויטמין C (מ"ג)4.9839.7
ויטמין E (מ"ג)0.10.84
ויטמין K (מק"ג)39.05311.54
סידן (מ"ג)11.5291.89
ברזל (מ"ג)0.514.1
מגנזיום (מ"ג)7.9963.76
זרחן (מ"ג)23.35186.29
אבץ (מ"ג)0.231.81
אשלגן (מ"ג)72.57578.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.151.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.141.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.67
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.66

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16% 10.2% 17.9% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.