דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פודינג אורז מתוק (רייס פודינג)
פודינג אורז מתוק (רייס פודינג)
אוהבים אורז מתוק חלבי?

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 301 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקלחת מביאים לרתיחה קלה את כל הנוזלים ביחד עם הסוכר.
  • 2 במחבת ממיסים את החמאה, ומוסיפים את האורז העגול ומחית הוניל (במידה ואתם משתמשים במקל וניל אז מוסיפים את זרעי המקל ואת המקל עצמו).
  • 3 קולים במשך כמה דקות את האורז עם החמאה במחבת ומתחילים לאט לאט להוסיף מהנוזלים כשהם חמים על סף רתיחה.
  • 4 מערבבים ללא הפסקה וברגע שהאורז שתה את כל הנוזלים שבמחבת מוסיפים עוד. חוזרים על הפעולה עד שהאורז מגיע לרמת הבישול שאתם אוהבים (אצלי זה לקח 45-50 דקות - ראו הערה בסוף המתכון לגבי זמן הבישול). מגישים חם ומתענגים על פודינג אורז טעים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להגיש לצד גלידה, פירות שאוהבים, קינמון, קוביית שוקולד או כל מה שעולה על דמיונכם.

ציוד נדרש: קלחת.

זמן בישול הפודינג עשוי להשתנות בהתאם לחום שבו מבשלים ולמידת העשייה שאוהבים (אם אוהבים שזה ממש רך או אוהבים שזה אל-דנטה).

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נועה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)396131
חלבונים (גרם)8.38 2.78
פחמימות (גרם)5418
מתוכן סוכרים (גרם)23.69 7.86
שומנים (גרם)16.36 5.43
מתוכם שומן רווי (גרם)10.15 3.37
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.470.49
כולסטרול (מ"ג)47.85 15.88
נתרן (מ"ג)94.2831.29
סיבים תזונתיים (גרם)0.26 0.09
מים (גרם)49.9516.58
ויטמין B (מק"ג)2.850.95
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)176.6558.64
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.50.17
אבץ (מ"ג)0.010
אשלגן (מ"ג)0.30.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 20.7% 10.6% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.