דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
השניצל הקטוגני המושלם

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 טורפים את הביצים בקערה אחת, ומערבבים את קמח השקדים והתבלינים בקערה שנייה.
  • 2 טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים הטרופות, לאחר מכן מצפים בתערובת השקדים ומניחים בתבנית האפייה.
  • 3 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן (מומלץ להפוך באמצע האפייה), או מטגנים בשמן כ- 3-4 דקות מכל צד. מתקבל שניצל קטוגני קל וטעים!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את חזה העוף ניתן להחליף בפילה עוף, פילה דג, פילה הודו או סינטה. הממרח בתמונה הוא למעשה חמאה בטמפרטורת החדר עם עשבי תיבול וצ`ילי.

ניתן להוסיף לציפוי גם גבינת פרמזן מגורדת, או לשלב שומשום בכל צבע, קצח, פשתן טחון או שלם או עשבי תיבול. במקום שמן הקוקוס ניתן לעשות שימוש בכל שומן מן החי, חמאה, גהי או חמאה המעורבבת עם שמן זית.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אולה אדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)784274
חלבונים (גרם)79.56 27.84
פחמימות (גרם)114
מתוכן סוכרים (גרם)0.16 0.06
שומנים (גרם)46.18 16.16
מתוכם שומן רווי (גרם)15.5 5.42
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)283.18 99.08
נתרן (מ"ג)894.56313
סיבים תזונתיים (גרם)5.95 2.08
מים (גרם)141.2149.41
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)73.3725.67
ויטמין B (מ"ג)34.1211.94
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.390.13
ויטמין B3 (מ"ג)29.6810.38
ויטמין B5 (מ"ג)2.510.88
ויטמין B6 (מ"ג)1.350.47
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)21.447.5
ויטמין B12 (מק"ג)0.980.34
ויטמין C (מ"ג)0.470.16
ויטמין D (מק"ג)0.810.28
ויטמין E (מ"ג)1.320.46
ויטמין K (מק"ג)5.752.01
סידן (מ"ג)49.617.35
ברזל (מ"ג)2.971.04
מגנזיום (מ"ג)66.7823.37
זרחן (מ"ג)548.27191.84
אבץ (מ"ג)2.540.89
אשלגן (מ"ג)606.26212.13
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.931.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.410.84
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.141.8
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.671.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 32.4% 55.9% 7.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.