דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה ראשונה מפנקת במיוחד, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את דג הלברק והתותים לקוביות קטנות ואחידות.
  • 2 חותכים את הצנוניות לג`וליינים בעזרת מנדולינה או סכין, קוצצים את העירית ומערבבים את כל מצרכי הטרטר יחד.
  • 3 מערבבים את מצרכי הרוטב, מוזגים על הטרטר, מערבבים ומגישים.
  • 4 מתקבל טרטר דג לברק שאתם חייבים לטעום!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)10980
חלבונים (גרם)7.81 5.77
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)3.15 2.32
שומנים (גרם)6.13 4.52
מתוכם שומן רווי (גרם)0.94 0.69
כולסטרול (מ"ג)13.67 10.09
נתרן (מ"ג)498.96368.24
סיבים תזונתיים (גרם)2.09 1.54
מים (גרם)112.7883.24
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.913.95
ויטמין B (מ"ג)1.771.3
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.870.64
ויטמין B5 (מ"ג)0.410.31
ויטמין B6 (מ"ג)0.280.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)27.4320.25
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.07
ויטמין C (מ"ג)30.1822.27
ויטמין D (מק"ג)1.881.39
ויטמין E (מ"ג)0.50.37
ויטמין K (מק"ג)3.372.49
סידן (מ"ג)28.7821.24
ברזל (מ"ג)0.660.49
מגנזיום (מ"ג)30.222.28
זרחן (מ"ג)108.8680.34
אבץ (מ"ג)0.450.33
אשלגן (מ"ג)320.52236.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)10.74
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.710.52
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.330.98
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.260.93

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.4% 27.6% 35.1% 27.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.51 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.