דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 299 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את פילה הדג לרצועות, לתבל בתערובת התיבול לשווארמה, המלח והפלפל השחור, ולהניח בצד לספיגת טעמים. שימו לב: יש לוודא שאין בפילה קוצים בטעות וכי פילה הדג צריך להיות ללא עור.
  • 2 לחמם את שמן הזית במחבת ולטגן את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.
  • 3 להוסיף את חתיכות הדג המתובלות ולהמשיך לטגן כ- 3 דקות (זהירות שלא לייבש את הדג).
  • 4 הרכבת מנת שווארמה דג בפיתה: לפתוח כיס בפיתה, למלא בשווארמה מדג בורי עם הבצל המטוגן, לזלף בפנים טחינה, עמבה, סלט בצל בסומאק ופטרוזיליה קצוצה. מתקבלת שווארמה דג פשוט מושלמת שאנחנו בטוחים שתאמצו!
  • 5 להגיש חם ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין שווארמה דג גם מפילה דג לברק, פילה מוסר ים, פילה דג לוקוס, פילה דג אמנון או כל דג לבן שאוהבים.

הערך התזונתי לא כולל את הפיתה עם התוספות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)536179
חלבונים (גרם)50.52 16.93
פחמימות (גרם)72
מתוכן סוכרים (גרם)2.96 0.99
שומנים (גרם)32.86 11.01
מתוכם שומן רווי (גרם)6.39 2.14
כולסטרול (מ"ג)126 42.21
נתרן (מ"ג)1,888632.56
סיבים תזונתיים (גרם)1.01 0.34
מים (גרם)196.0165.66
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)84.0828.17
ויטמין B (מ"ג)16.075.39
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.07
ויטמין B3 (מ"ג)12.714.26
ויטמין B5 (מ"ג)1.830.61
ויטמין B6 (מ"ג)1.060.36
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.439.86
ויטמין B12 (מק"ג)0.50.17
ויטמין C (מ"ג)5.761.93
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)1.130.38
סידן (מ"ג)79.0226.47
ברזל (מ"ג)3.131.05
מגנזיום (מ"ג)73.8924.75
זרחן (מ"ג)510.74171.1
אבץ (מ"ג)1.90.64
אשלגן (מ"ג)1,026343.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.890.63
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.790.93
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.410.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 36.1% 55.5% 7.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.59 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.